Girls, Geeks and Glasses
Follow Dashboard
You love music too?

TITLE;
Friday, 27 June 2014 | 19:17 | 0 comments
Hai ,Assalamualaikum..


Anis nak cite ni....

Anis nak tengok cite antu kat astro firts ..tapi anis x ade kredit ....anis dah suruh ayah anis top up kan ....tapi sampai sekarang x dapat top up nye .....
Ayah tollong la top up kan anis ...anis nak tengok cite antu nie ...(tengah boring dok umah) :(

TITLE;
Thursday, 19 June 2014 | 01:13 | 0 comments
assalamualaikum,


Hye saya anis ,saye nak cerita pasal adik saya yg tembam.Die  kalau anis ckp pasal bf die mesti die marah ,for examples: ''ko nie x payah sebuk pasal aku bleh x n lagi 1 ko x payah jage tepi kain aku sbb aku x  jage pun tepi kain ko  FHM "..anis kate  whatever..i don't care  :P

TITLE; adik tembam
| 01:12 | 0 comments
assalamualikum,


hye saye anis,,,anis nak kongsi cerita pasal adik anis...
name adik anis ,adila...die ni kalau suruh buat keje rumah mesti malas...tak abis -abis  makan tidur ,makn tidur..anis rase geram macm nak cubit pipi die ....

TITLE; sukri
Tuesday, 17 June 2014 | 02:02 | 0 comments
sukri is the one that i hate so much in this world